Leo Burnett en Ixina met het leven in de keuken

Zondag 2 oktober 2011 — Radiospots met ode aan dagelijkse keukenrealiteit
Leo Burnett Brussels creëerde een nieuwe radiocampagne voor Ixina keukens.
Spots van 20" lanceren telkens de promo van de maand op een onverholen manier: door de dingen gewoon te vertellen zoals ze echt zijn. De campagne start op 3 oktober en loopt via de nationale radiozenders in België en Frankrijk.

Kopen mensen een nieuwe keuken omdat een vriendelijke keukenproducent het hen vraagt? Of gewoon omdat ze er een nodig hebben om tal van uiteenlopende redenen? Ixina gelooft het laatste en bewijst dat het daar begrip voor heeft. Precies daarom voert Ixina campagne met radiocommercials over echte mensen, hun echte keukens en hun echte behoeften.

Zo is er een spot voor iemand die haar leven voorbij ziet vliegen terwijl ze wacht aan haar defect fornuis tot het water eindelijk aan de kook geraakt. En nog een voor iemand die de akoestiek van haar keuken slechts matig weet te appreciëren. Tussen het ge-brrrr van de koelkast, het ge-vvvv van de dampkap en het getiktiktik van het gasfornuis door is er gelukkig een geweldige aanbieding van Ixina te horen: Whirlpool elektro gratis bij aankoop van een nieuwe keuken. 

Het eerste deel van deze nieuwe campagne loopt tussen 3 en 22 oktober op Q, Joe FM, Nostalgie, MNM, Radio 2, Bel RTL, Vivacité, Radio Contact, Classique 21, La Première en Pure FM. In Frankrijk hoor je de campagne vanaf 3 oktober.