Leo Burnett Brussels en Kwatta strooien hagelslag met sound effects

Vrijdag 28 juni 2013 — Online geluidsquiz laat kinderen audiochip winnen die geluiden afspeelt bij het strooien van hagelslag.
Leo Burnett Brussels bedacht een campagne voor het gamma hagelslag van het Belgische chocolademerk Kwatta. Daarvoor ontwikkelde het een audiochip die reageert op beweging en random geluiden afspeelt. Op facebook.com/kwattabelgium kan iedereen meespelen met een geluidsquiz. De winnaars krijgen een gratis pak hagelslag met de bijhorende audiochip thuis toegestuurd.

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar tijdsgebrek en treuzelende kinderen verplichten ouders vaak om in zeven haasten hun kinderen klaar te maken voor school. Daarom helpt Kwatta kinderen sneller aan de ontbijttafel te krijgen door het ontbijt leuker te maken. Zoals met een audiochip die geluiden afspeelt als kinderen hagelslag op hun boterham strooien. Zo hoor je bijvoorbeeld een invallende bom, een horde wilde paarden en een racewagen. Een leuke gadget waarvoor kinderen graag uit hun bed komen, en die ouders ‘s morgens een welgekomen handje helpt.